Losse prijzen

Advies Prijs in euro
Sfeerimpressie, materiaalkeuze en kleurplan 200,-

Moodboard op A3 formaat met daarop een impressie van de nieuwe woonstijl met matetrialen, kleuren en meubelen. Inclusief beschrijving.

 

Indelingsplan 100,-

Plattegrond van de ruimte op schaal, met daarin de meubelen en de bijbehorende afmetingen. 

 

Verlichtingsplan 75,-

Compleet plan voor de verlichting in de ruimte. Aan de hand van een plattegrond wordt de plaats en soort lamp aangegeven. Inclusief voorbeelden van mogelijke lampen. 

 

Shoplijst 100,- tot 500,-

Complete lijst met alle te halen meubelen, inclusief winkel, prijzen, kleuren, afmetingen, artikelnummmer en materialen. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de in te richten ruimte, ivm werkuren.

 

Compleet advies voor de slaapkamer  165,- 

Sfeerimpressie, kleuren, materialen, indelingsplan en verlichtingsplan.

 

Tuinontwerp, passend bij het interieurontwerp 100,- tot 500,- 

Alleen in combinatie met interieuradvies. De prijs is afhankelijk van de oppervlakte van de tuin. 

 

(Eind)Styling 100,-

U bent tevreden over uw interieur, alleen heeft u moeite met de aankleding van de ruimte. Eén uur styling van de ruimte door middel van accessoires en praktische tips van de stylist (excl. accessoires).

 

Korte verkoopstyling 100,-

Potentiele kopers komen uw woning bezichtigen. Samen met de stylist worden in één uur de laatste puntjes op de i gezet om uw woning optimaal te presenteren. Bekijk ook de prijzen van complete verkoopstyling en fotografie.

 

Bekijk alle pakketten

Bekijk eindresultaten van Woonstijladvies

Prijzen gelden per ruimte. Voor ruimtes met een oppervlakte groter dan 25 m2 kan een meerprijs gerekend worden. Alle prijzen zijn inclusief BTW. En gelden in de regio Rotterdam. Indien u buiten de regio Rotterdam woont, geldt een reiskostenvergoeding. De reiskostenvergoeding is in overleg en is afhankelijk van het aantal kilometers.