Project voorbeelden

Woning in Barendrecht

De opdrachtgevers van de volgende woning verhuisde binnen Barendrecht en wilden met behoudt van een gedeelte van de meubelen een nieuw interieur creëren. Na het nodige schilderwerk van de kasten mag het resultaat er zijn. De nieuwe stijl van hun woning is een combinatie van de woonstijlen Natuurlijk en Avontuurlijk. Zij kozen voor advies in de vorm van een sfeerimpressie, materiaalkeuze, kleurenplan, indelingsplan en verlichtingsplan. De hanglampen in het midden van de zithoek zijn een mooie eyecatcher geworden voor dit prachtige interieur! 

Woonkamer Woonkamer (2)
Woonkamer (4) Woonkamer (3)

 

Woning in Rotterdam Terbregge

De bewoners van deze eengezinswoning wilden graag een modern interieur met natuurlijke elementen en kleuren. Het resultaat is een sfeervolle woonkamer met een combinatie van de woonstijlen City en Natuurlijk. Het advies waar zij voor kozen: Sfeerimpressie, materiaalkeuze, kleurenplan, indelingsplan, verlichtingsplan en shoplijst. Het resultaat is prachtig. De bewoners zijn erg tevreden met het nieuwe interieur! 

Voor het interieuradvies van Woonstijladvies

Woonkamer Voor Woonkamer Voor 2 Woonkamer Voor 3 Keuken Voor

 

Eindresultaat!

Woonkamer 1 Woonkamer 2 Woonkamer 3 Keuken

 

Woning in Waddinxveen

De bewoners van deze bungalow hadden een kleurrijk en modern interieur met weinig samenhang. Ze wilden graag meer rust in de ruimte, met behoudt van de meubelen en de kleuren. Door het kiezen voor een aantal opvallende kleuren, gecombineerd met natuurlijke basiskleuren, brachten zij de rust terug in de woning. Door een aantal kleuren op verschillende plaatsen terug te laten komen, krijgt de ruimte meer eenheid. Objecten en accessoires met afwijkende kleuren werken verwijderd om de rust te bewaren. Het advies waar zij voor kozen: Woonstijladvies op Maat. 

Hal Zithoek Bij Haard
Werkhoek Zithoek 1

 

Woning in Krimpen aan den IJssel

De bewoners van deze eengezinswoning hadden een klassiek interieur met donkere kersenhouten meubelen in combinatie met lichte kleuren. Ze wilden graag meer warmte en romantiek in de woonkamer. Het advies waar zij voor kozen: Woonstijladvies op Maat. Tijdens dit twee uur durende bezoek zijn de nieuwe kleuren, indeling en stijl gekozen voor het nieuwe interieur. Met deze adviezen hebben zij zelf de meubelen en stoffen bij elkaar gezocht voor het creeren van dit klassieke, romantische en warme eindresultaat. 

Zithoek 1 Zithoek 2
Zithoek 4 Zithoek 3

 

Woning in Oud-Beijerland

De bewoners van deze ruime twee-onder-een-kapwoning hadden een licht interieur met donkere meubelen. Aangezien de meubelen nog in zeer goede staat verkeerde, wilde zij deze graag behouden, echter in een lichte kleur. Om te voorkomen dat het interieur te licht en kil zou worden, schakelde zijn Woonstijladvies in voor twee uur advies aan huis (Woonstijladvies op maat). Zie hier de foto's van het oude en nieuwe interieur. 

Oude situatie met donkere meubelen
Voor 1 Voor 2 Voor 3 Voor 4

 

Nieuwe situatie met lichtere kleuren
Na 1 Na 2 Na 3 Na 4

 

Woning in Hendrik Ido Ambacht

De bewoners van deze ruime twee-onder-een-kapwoning wilden graag de zithoek veranderen. Zij vonden hun zithoek te licht en kaal. Al snel bleek dat de oude meubelen te minimalistisch waren voor de enorme en lichte zithoek. Met nieuwe kleuren op de wanden en een aantal nieuwe meubelen hebben zij een sfeervollere zithoek gecreëerd. Het advies waar zij voor kozen: Woonstijladvies op Maat. 

Vorige zithoek

Voor 1

Voor 2 Voor 3

 

Nieuwe zithoek
Nieuwe Zithoek 1 Nieuwe Zithoek 2 Nieuwe Zithoek 3

 

Bekijk de prijzen van Woonstijladvies