Verkoopstyling

Woning Te Koop

 

 Pijl Verkoopstyling  

Woning Verkocht


Als je jouw woning wilt verkopen neem je contact op met een makelaar. Vervolgens worden de waarde van het huis bepaald en foto's gemaakt van de woning. De foto's worden op het internet op verschillende websites gepubliceerd. Eventueel kun je nog besluiten te adverteren of deel te nemen aan "open-huizen-routes". Daarna is het afwachten. Afwachten op een potentiƫle koper. Bijna dagelijks horen we op het nieuws dat het aantal verkochten woningen weer is gedaald en dat de huizenmarkt op een dieptepunt zit. Het goede nieuws is dat er nog steeds woningen verkocht worden! Alleen moet je er voor zorgen dat het jouw woning is en niet de woning verderop in de straat. Ben je klaar om jouw woning te verkopen? Met de juiste aanpak gaat het lukken!

Deze aanpak werkte prima twintig jaar geleden, toen de omloop van woningen veel groter was en de economie voor meer mensen toeliet om van woning te wisselen. En als de woning je niet beviel, dan verkocht je het weer. Helaas is deze aanpak op de dag van vandaag niet meer aan de orde, we moeten meer moeite doen om onze woning te verkopen. Want de woning verkoopt zich niet meer vanzelf!

De belangrijkste vraag is: "Hoe zorg ik ervoor dat mijn woning zo snel mogelijk voor een gunstige prijs verkocht wordt?" Het antwoord hierop is eenvoudiger dan je zou verwachten: "Presenteer jouw woning op de meest gunstigste manier voor de juiste doelgroep." Om dit te bewerkstelligen hebben we verkoopstyling nodig. Liever zelf aan de slag? Bekijk hier de Verkoopstyling doe-het-zelf pagina.

Lees meer over verkoopstyling

Reacties klanten Woonstijladvies

"Ik ben zo positief dat ik alles positief heb ervaren. Wij zijn overtuigd dat door jouw werkzaamheden onze beide huizen verkocht zijn. Wij beschouwen het toch als een wonder dat beide huizen in 3 weken tijd verkocht zijn."

"De foto's zien er fantastisch uit, dank hiervoor! Ook de aanbevelingen en de snelheid waarmee je e.e.a. regelde is helemaal top."

Blogs over verkoopstyling