VERKOOPSTYLING

WERKWIJZE
Woonstijladvies heeft een compleet pakket voor verkoopstyling en interieurfotografie. Ik kom aan huis en help drie uur lang bij het creƫren van de juiste indeling en aankleding.

  • Tijdens deze sessie vindt eerst een kort gesprek plaats waarin alle belangrijke zaken met betrekking tot de verkoop van de woning besproken worden.
  • Daarna worden alle ruimten bekeken en ga ik samen met jou aan de slag. Iedere ruimte wordt gestileerd. Er wordt onder andere gelet op de indeling, kleurgebruik en aankleding. Tijdens deze styling geef ik praktische adviezen om de verkoop van de woning te bevorderen.
  • Als de ruimte gestyld is, worden er nieuwe foto's gemaakt van de ruimte.
  • Na het bezoek werk ik de adviezen en aanbevelingen uit en maak een selectie van de gemaakte foto's. De foto's en de aanbevelingen ontvang je binnen enkele dagen. De kosten voor de foto's zitten bij de prijs inbegrepen en kunnen direct gebruikt worden om te publiceren.

Prijs inclusief foto's: 495,- euro (inclusief BTW)

Neem voor overige vragen contact op met Woonstijladvies of maak direct een afspraak.

Reacties van klanten:

"Ik ben zo positief dat ik alles positief heb ervaren. Wij zijn overtuigd dat door jouw werkzaamheden onze beide huizen verkocht zijn. Wij beschouwen het toch als een wonder dat beide huizen in 3 weken tijd verkocht zijn."
Tom

"De foto's zien er fantastisch uit, dank hiervoor! Ook de aanbevelingen en de snelheid waarmee je e.e.a. regelde is helemaal top."
Anne

Bekijk de tarieven voor interieuradvies. Of maak direct een afspraak.

Verkoopstyling Advies Verkoop

Andere interessante blogs voor jou