Binnenkijken Modern Scandinavisch interieur

"Modern en Scandinavisch met stoere en natuurlijke elementen". Zo zou je de woonstijl kunnen omschrijven van het jonge gezin waar we binnen mochten kijken. In 2010 kregen ze de sleutel van deze lichte eengezinswoning. Van “licht” was toendertijd nog weinig spraken. Met donkerbruine jaren 70 kozijnen en dito sanitair kon de woning wel een opknapbeurt gebruiken. Van de begane grond tot de zolder is de woning in vier maanden compleet verbouwd. Met als resultaat een moderne, afgewerkte en lichte woning. De foto’s in deze blog zeggen genoeg!

De woonstijl

De Moderne woonstijl speelt in deze woning een hoofdrol. Antraciet kleurige vloer, strakke plinten en de hoogglans meubelen zorgen voor een moderne uitstraling. De Scandinavische stijl uit zich in de kleuren en het lijnenspel van verschillende meubelen. De metalen details en de steigerhouten planken geven het interieur een stoer uiterlijk. Met als resultaat een fris, overzichtelijk en eigentijds interieur.

De slaapkamer

Ook in de slaapkamer zijn de woonstijlen Modern en Scandinavisch gecombineerd. Boven het hoofdeinde van het bed hangt een lange smalle plank met verschillende lijsten en accessoires. Een mooie vulling van de muur. Bovendien benadrukt de wandplank de breedte van het bed. In de ruime slaapkamer is een bureau geplaatst. Op een MALM ladekast van Ikea is een houten blad bevestigd dat langer doorloopt dan de ladekast, waardoor een bureau ontstaat.

Kinderkamer

Ben jij toe aan een nieuw interieur en kun je wel wat hulp gebruiken? De interieurstylist van Woonstijladvies helpt je graag. Lees meer over de stylist, de werkwijze of bekijk de tarieven en mogelijkheden.

Op de blog vind je meer wooninspiratie.
Bekijk ook eens de verschillende woonstijlen.

Binnenkijken Woonstijlen Wooninspiratie Modern Scandinavisch

Andere interessante blogs voor jou