Daarom kies je voor interieuradvies

Waarom zou je een professional inschakelen voor interieuradvies? Dat doen we toch gewoon zelf. Klopt, een droominterieur creëren kun je prima zelf. Maar wat nou als je er niet uitkomt of jij en jouw huisgenoten (partner/kinderen) niet op dezelfde golflengte zitten wat betreft stijl en ideeën? Dan kun je nog bedenken dat interieuradvies duur is. Weet je wat pas duur is, een verkeerde bank of salontafel kopen en dan eindigen met een net-niet-interieur. In deze blog lees je wanneer en waarvoor je een stylist in kunt schakelen en wat de stylist voor je kan betekenen.

Wanneer kun je een interieurstylist inschakelen?

Eigenlijk bij elke interieurvraag. Zowel bij kleine vragen zoals: “Welke gordijnen passen bij mijn interieur?” Of “Waar kan ik op letten bij de aanschaf van een nieuwe bank voor onze woonkamer?” Vragen staat vrij en als het gaat over een kleine interieurvraag kan ik je snel en wellicht gratis helpen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Dus stel die kleine vraag gewoon makkelijk en snel via de e-mail: info@woonstijladvies.nl

Maar ook bij grote vragen kun je terecht bij de stylist, zoals: “We willen graag meer kleur in onze woonkamer. Welk kleurenschema past goed bij onze woonstijl?” of “We willen graag een nieuw modern interieur, maar we komen er niet uit. Kun je ons helpen?”
Deze vragen kosten meer tijd en een huisbezoek is veelal vereist om deze vragen goed te kunnen beantwoorden. Bij dit soort vragen kom ik gratis en vrijblijvend aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Lees meer over de werkwijze van Woonstijladvies.

Wat kan een interieurstylist voor je betekenen?

Ik kan je helpen met het creëren van jouw droominterieur. Ik maak een sfeerimpressie van de nieuwe situatie, een indelingsplan, een kleurenplan, materialenplan, verlichtingsplan en verdere tips voor aankleding en decoratie. Denk aan vloeren, wanden, plafonds, meubelen, gordijnen, kleuren, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken. Maar uiteraard kan ik ook advies geven om je op weg te helpen, zodat je verder zelf gericht aan de slag kunt. Van een sfeerimpressie tot complete shoplist, het kan allemaal.

Oordeel zelf wat voor verschil interieuradvies kan maken.

Bekijk de projecten voor meer voorbeelden van interieuradvies.
Of bekijk direct de tarieven en mogelijkheden en neem contact op.

interieuradvies Interieurvraag Interieurstylist DIY

Andere interessante blogs voor jou