Kleine slaapkamer inrichten

Stel je hebt een kleine slaapkamer van 2,5 meter bij 2,2 meter en je wilt graag een kledingkast en een tweepersoonsbed. Dat kan. Je hebt zelfs nog ruimte voor een ladekast. Bekijk de oplossing in deze blog.

3D schets kleine slaapkamer.

Omschrijving indeling

In de slaapkamer staat een bed van 200x140 cm. Over het voeteneinde is een openkast gemaakt met een kledingroede. Naast de kast is ruimte voor een ladekast met 3 lades. Boven de ladekast hangt een spiegel. Naast het bed ligt een smal kleed op de vloer. Voor het raam hangt een verduisterend rolgordijn. Om ruimte te besparen is een schuifdeur geplaatst aan de buitenzijde van de kamer.

3D schets met kleuren.

Kleuren van de slaapkamer

De sfeer in de slaapkamer is Romantisch, Stoer en Industrieel. Romantisch door de roze en donker rode kleur. Stoer door de combinatie met de grijze en zwarte accenten. Industrieel door de open kledingkast en de schuifdeur met industriƫle details. Voor de slaapkamer zijn vier kleuren gebruikt:

  • Wit
  • Grijs, kleurnummer: F7.05.37
  • Donkerrood, kleurnummer: B3.30.16
  • Licht roze, kleurnummer: C8.04.83

Heb jij ook een kleine of onlogische ruimte waar je het maximale uit wilt halen? Laat een 3D schets maken voor jouw woonoplossing. Neem contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

Slaapkamer Wooninspiratie Woonidee 3D schets Kleuren

Andere interessante blogs voor jou