Kleuradvies voor de najaarstrend van 2018

In de blog van afgelopen maandag beschreef ik de woonstijl van het komende najaar. De Avontuurlijke woonstijl speelt een belangrijke rol in deze trend. Kleuradvies en andere tips voor de trend kunnen natuurlijk niet ontbreken. In deze blog meer voorbeelden, kleuren en inspiratie. Veel plezier!

Kleuradvies najaarstrend

De kleuren die een belangrijke rol spelen in de najaarstrend zijn donker rood, verschillende tinten bruin, okergeel en oranje. Echte herfstkleuren. Dit jaar zagen we al veel hout, wit, zwart en groen. Ook dit kunnen we in het najaar gewoon combineren met de avontuurlijke trend. De onderstaande kleuren geven een beeld van de kleuren die je dit najaar kunt toevoegen aan het interieur.

Kleuren voor het najaar.

Behang

Behang is helemaal terug, vooral opvallend behang. Dit najaar mag er een gouden glitters of glans in het behang zitten. Kies voor een kleine wand in de woon- of slaapkamer of een gedeelte van de wand. Ga voor een echte eyecatcher in de ruimte.

Behang met een gouden glitter als echte eyecatcher. (Verkrijgbaar bij Karwei)

Accessoires

De bovenstaande kleuren mogen terug komen in de accessoires. Combineer frisse groene kamerplanten met houten elementen. Voeg een klein beetje rood toe en je hebt de woontrend in huis. Geen fan van rood? Geen nood, ook zonder rood kun je prima deze sfeer creëren.

Accessoires voor een Avontuurlijke najaarstrend.

Tips

  • Heb je nog souvenirs van reizen naar Azië of Afrika staan? Geef deze een opvallende plaats in de ruimte. Dit seizoen komen ze helemaal tot hun recht.
  • Laat je eens inspireren door de Chinese tuin. In de Chinese tuin wordt donker rood gecombineerd met hout, zwart en groen. Helemaal volgens de najaarstrend.

Chinese tuin als inspiratiebron voor de najaarstrend. (Foto's gemaakt in Diergaarde Blijdorp)

Lees meer over de najaarstrend van 2018.
Wil je ook hulp bij het inrichten van jouw huis? Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Woonstijlen Woontrend Avontuurlijk Warme kleuren Kleuradvies

Andere interessante blogs voor jou