Landelijk, natuurlijke winter- en kerstdecoraties

In deze blog nemen we een kijken bij de kerst en winterdecoraties van een Natuurlijk en Landelijk interieur, met groen en blauw als accentkleuren. Stijlvol, sfeervol en gezellig zijn de eerste woorden die binnenkomen bij het zien van deze woondecoraties. Kijk mee en laat je inspireren door deze creatieve decoraties.

Kamerplanten op tafels.

Plantenhoek

Kamerplanten zijn helemaal weer terug! En ook in 2019 blijven we genieten van veel groen in huis. Op de bovenstaande foto zien we een groene plantenhoek. Deze mini-jungle bestaat uit verschillende planten op bijzettafeltjes en krukjes. Door het verzamelen van planten op één plaats maak je echt een statement met planten. Goede tip voor als de kerstboom straks weer weg is!

Wandplank met kleine kamerplanten.

Wandplank met planten

De smalle wandplank is een prachtige wanddecoratie. Gecombineerd met kleine kamerplanten is het een wanddecoratie van nu. Een kleine jungle aan de muur dus. De verschillende blauwe potten op de bovenstaande foto geven een leuk kleuraccent.

Landelijke winter decoratie.

Landelijk decoreren

In de bovenstaande foto zien we een leuk voorbeeld van een landelijke decoratie. De vacht gecombineerd met wit hout, het gewei en de kandelaren zorgen voor het landelijke gevoel. Decoraties van natuurlijke materialen met lichte witte kleuren passen uitstekend bij deze woonstijl.

Stijlvolle kerst

In deze woning is een stijlvolle kerst toegepast. Eerder schreef ik deze blog over de kleuren voor een stijlvol najaar. In dit interieur is gekozen voor blauw, goud en natuurlijke elementen. Let ook op de vachten en boomschijf onder de kerstboom op de onderstaande foto.

Kerstboom met stijlvolle kleuren.

Kerstplateau met blauw, goud en groen.

Doe-het-zelf kerstdecoratie

Misschien wel de meest opvallende kerstdecoratie in dit interieur is het onderstaande kerststuk. Van een bezem (van Action) maakte de bewoonster een prachtig kerststuk, inclusief lampjes. Een echte feestelijke blikvanger voor op de vensterbank.

DIY kerstdecoratie op een bezem.

Op de blog vind je meer wooninspiratie of leuke doe-het-zelf projecten.
Ben je op zoek naar persoonlijk interieuradvies? Klik dan hier.

Kerst Binnenkijken Natuurlijk Landelijk Stijlvol wonen

Andere interessante blogs voor jou