Mierzoete perzikroze kleur van 2019

Pantone komt dit jaar met een mierzoete perzikroze kleur van het jaar 2019, Living Coral. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleuren en kleurcoderingen op verschillende markten, dus niet alleen op interieur gebied. Living Coral, Bloedkoraalrood, is een fantastische kleur voor dit voorjaar. We zitten al in een warme periode, wat betreft kleur, en daar sluit deze kleur goed bij aan. In deze blog lees je meer over deze trendkleur.

Trendkleuren

In 2018 deed kleur zijn herintrede in het interieur. Na een veel te lange, haast kleurloze, crisisperiode, werd het echt tijd voor meer kleur. Weg met de witte interieurs, we willen intens, we willen warm, we willen kleur. Althans als we de trends moeten geloven. En daar doet de kleur Living Coral nog even een schepje boven op. Lees meer over de warme trendkleuren van het voorjaar van 2019.

Living Coral

Deze prachtige roze kleur doet denken aan bloemen. Zoals de kleur van de onderstaande Dahlia. Prachtig! Maar ook aan de kleur van een perzik. Perzikroze is een benaming die veel gebruikt wordt bij cosmetica. Een kleur die te vinden is ergens tussen de kleuren roze en oranje.

Living Coral toepassen

Vooral dit voorjaar is het een aanrader deze prachtige kleur toe te passen in het interieur. Dat kan op de muur of een stukje muur. Is deze kleur iets te heftig voor op jouw muur? Gebruik hem als accentkleur in de aankleding, accessoires en wanddecoraties.

Living Coral en Spiced Honey op de muur. (Flexa)

Wil je deze kleur graag toepassen in jouw interieur, maar weet je niet goed hoe? Ik help je daarbij. Bekijk de mogelijkheden hier.

Lees meer over de trendkleuren van dit voorjaar.
Benieuwd naar de kleuren van Flexa en Histor? Klik hier.
Op de blog vind je meer woontrends.

Pantone Kleur van het jaar Living Coral 2019

Andere interessante blogs voor jou