Modern avontuurlijke woonstijl

Bij een trendy interieur denken we niet meteen aan een avontuurlijke woonstijl. En dat is zonde! Want zelfs met een avontuurlijke woonstijl kun je een modern en hip interieur creëren. Dat bewijst Kwantum met de huidige collectie. Ananaskussens, wanddecoraties met palmbomen en bakkerskasten, ze verkopen het allemaal en je kunt ze allemaal combineren in een avontuurlijk interieur.

Moodboard modern avontuurlijk interieur.

Kleuren kiezen

Avontuurlijke woonstijlen refereren naar warme en exotische landen. Daarbij horen dus warme kleuren. Denk aan rood, bordeaux, geel, oranje en bruin. Voor een modern avontuurlijke woonstijl combineer je één of twee van deze kleuren met de kleuren zwart, wit en/of grijs.

Warme kleuren gecombineerd met zwart, wit en/of grijs.

Zelf aan de slag

Normaal gesproken kun je bij een avontuurlijke woonstijl drukke prints en veel kleuren combineren. Om een moderne sfeer te creëren, kun je gaan voor prints in monochromatische kleuren (één kleur in verschillende tinten). Op deze manier heb je toch de sfeer van de woonstijl, met behoudt van rust en ruimte.

Avontuurlijke items met moderne kleuren.

Wil je echt helemaal avontuurlijk gaan met kleur? De onderstaande laminaatvloer van Kwantum is een echte eyecatcher voor de hal of overloop.

Meer lezen over de avontuurlijke woonstijl.
Meer inspiratie opdoen op de blog.

Alle afbeeldingen in deze blog zijn afkomstig van Kwantum.

Inspiratie Woonstijlen Kwantum Avontuurlijk Kleuren

Andere interessante blogs voor jou