Nazomer 2018

Wat een heerlijke nazomer! We mogen nog een paar dagen genieten van deze heerlijke zomer voordat de herfst begint. De zomerperiode vraagt om warme kleuren. De herfst is eveneens een seizoen met warme kleuren. Deze kleuren kun je goed combineren. Met de warme zomer in mijn achterhoofd en de herfst voor de deur maakte ik dit nazomer Moodboard van 2018.

Nazomer Moodboard 2018, vol warme kleuren.

Woonstijlen en kleuren

2018 is het jaar van de woonstijlen: Jungle en Avontuurlijk. Beide woonstijlen hebben veel natuurlijke invloeden. Denk aan hout, planten, dierenprints en warme kleuren. Specifiek voor de zomer komen daar zonnige en tropische kleuren bij, zoals geel en roze. De herfst staat voor kleuren als roodbruin en oranje. Als je deze kleuren combineert kom je op warme nazomer kleuren. De grijze kleuren in het Moodboard zorgen voor een moderne en stoere uitstraling.

Structuren en effecten

Let ook op de kleurnuances in de kleuren zelf. Om een extra dementie aan een kleur te geven, wordt een structuur of effect toegevoegd. Het resultaat is een stoere, vintage en industriële uitstraling. Voor een goede afwisseling combineer je egale kleuren met kleuren met structuur en effect. Ook de stoffen en kleden met structuur zijn trendy. Denk aan linnen en macramékleden. Waar voorheen macramé als oubollig of truttig werden gezien, hangt er nu in ieder trendy interieur een macramékunstwerk aan de muur.

Geniet nog van de laatste dagen van deze heerlijke zomer. En hopelijk krijgen we net zo’n fantastische herfst!

Vind meer wooninspiratie en moodboards op de blog.
Wil jij deze herfst nog een nieuw interieur? Schakel hulp in van een interieurstylist. Bekijk de mogelijkheden en tarieven. En maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Moodboard Sfeerimpressie Nazomer 2018 Kleuren

Andere interessante blogs voor jou