Romantisch wonen

Met Valentijn nog in gedachten, kwam ik deze prachtige romantische wooninspiraties tegen. Heeft Valentijn voor jou minder romantisch uitgepakt of wil je graag nog even in de romantische Valentijnsfeer blijven hangen? Deze woonideeën zorgen voor honderd procent romantiek!

Een witte buffetkast in combinatie met een roze muur, romantischer gaat het niet worden.

Romantiek in de slaapkamer

Dat de meest romantische slaapkamer van het huis, de slaapkamer is, bewijst het aantal afbeeldingen dat te vinden in van romantische slaapkamers. Om een romantische slaapkamer te creëren zijn veel kussens, dekens of sprei, mooie lampen en gordijnen nodig. Ook een sfeervolle wanddecoratie doet wonderen. Het toppunt van een romantische slaapkamer is natuurlijk een hemelbed met lichte gedrapeerde gordijnen.

Planten zijn onmisbaar voor een romantische stijl.

De juiste accessoires

Een romantische woonstijl kan niet zonder veel, luxe en mooie accessoires. Dit geldt voor alle ruimte. De romantiek zit hem in de details. Neem bijvoorbeeld de bovenstaande zithoek. Deze zithoek is extra romantisch gemaakt met kussens, bloemen en kaarsen. De gordijnen van de linker onderstaande afbeelding krijgen een romantische touch door de prachtige bloemen. Voor romantiek aan de muur, creëer je een 3D schilderij met deze vaasjes omrand door een mooie lijst (rechts onder).

Wat is romantiek zonder rozen?

Lees meer over de Romantische woonstijl of de andere woonstijlen.
Vind meer inspiratie op de blog.
Of schakel hulp in voor de realisatie van jouw droominterieur.

Woonkamer Slaapkamer Romantisch Kleuren Decoratie

Andere interessante blogs voor jou