Sfeervolle accessoires voor een stijlvol najaar

Niet iedere woonstijl leent zich voor de geijkte herfstkleuren. De Stijlvolle woonstijl is daar een voorbeeld van. Doorgaans zien we geen oranje en rode kleuren in deze woonstijl. Heb je een stijlvolle woonstijl en wil je toch de warmte in huis halen komend seizoen? In deze blog laat ik zien hoe je dat op een stijlvolle en sfeervolle manier kunt doen.

Warme kleuren

Als we spreken van warme kleuren, wordt gedacht aan rood, oranje, geel en bruin. Blauw en groen vallen over het algemeen onder de koele kleuren. Als interieurstylist weet ik dat iedere kleur zijn koele en warme tint kent. Lees deze pagina eens voor meer informatie over koele en warme tinten van een kleur. Blauw kan dus wel degelijk een warme kleur zijn. En blauw is een uitstekende kleur voor de stijlvolle woonstijl.

Warme en koele blauwtinten.

Blauwe najaarssferen

De warme blauwtinten gecombineerd met andere warme stijlvolle kleuren geven het perfecte najaarssfeertje. In de onderstaande sfeerimpressie staat een verzameling van accessoires en kleinmeubelen. Naast blauw heb ik gekozen voor okergeel, goud en warme houtkleuren. Op deze manier haal je eenvoudig het najaar in huis op een stijlvolle manier.

Accessoires voor een stijlvol najaar. (Xenos)

Wil je persoonlijk advies voor een Stijlvolle woning of een andere woonstijl? Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op voor een afspraak.

Vind meer wooninspiratie op de blog.
Of lees meer over de Stijlvolle woonstijl.

Woonstijlen Sfeervol Stijlvol wonen Accessoires blauw Aankleden Sfeerimpressie DIY doe-het-zelf

Andere interessante blogs voor jou