Shoptip voor aankleding en accessoires

Vandaag een shoptip. En wat voor één! Shoppen is leuk, vooral als je veel inspiratie kunt opdoen, unieke items kunt scoren en het liefst voor een lage prijs. Raad eens, ik heb zo’n adresje gevonden. Niet onlangs, maar eigenlijk heb ik al langer twee adressen waar ik graag kom als het gaat over accessoires en aankleding van het interieur. En vandaag deel ik ze met jou in deze blog!

Op dit moment zijn wij woonachtig in Krimpen aan den IJssel. Dat ligt in de Krimpenerwaard, een gebied schuin onder Rotterdam. Omdat ik oorspronkelijk vanuit Brabant kom, moest ik op zoek naar nieuwe adressen in deze omgeving. In mijn zoektocht heb ik veel leuke winkels ontdekt. Uiteindelijk heb ik twee favoriete adressen. Niet dat die andere winkels niet leuk zijn, maar wat betreft aanbod, inspiratie, kwaliteit en prijs vind ik de winkels in deze blog er bovenuit springen.

Tuincentrum Slingerland in Krimpen aan de Lek

De buitenkant van het tuincentrum doet niet stijlvol aan, maar eenmaal binnen gaat een wereld van inspiratie voor je open. De prijzen van de planten zijn zeer gunstig en wat betreft decoratie en aankleding is er voldoende aanbod. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Adres
Tuincentrum Slingerland
Tiendweg-West 38a
2931 LH Krimpen a/d Lek

Foto’s van Tuincentrum Slingerland

Deze Monstera was afgeprijsd en kocht ik voor 3 euro! De pot koste 16 euro.

Tuincentrum van der Spek bij Zevenhuizen

Dit tuincentrum ligt pal naast Intratuin Zevenhuizen. Iemand vertelde mij dat zij naar Intratuin ging voor inspiratie en vervolgens naar van der Spek om de spullen te kopen. Wat mij betreft is die eerste stap overbodig. Dit tuincentrum is sfeervol, inspirerend en goedkoop. De accessoires zijn scherp geprijsd. Het aanbod kamerplanten is wisselend. De buiten afdeling is ruim opgezet. Het aanbod tuinplanten en potten is zeer groot. Wij kochten hier onze tuinplanten die keurig en GRATIS thuis werden afgeleverd. Ze werden zelfs in de tuin gezet! Wat een service en wat een vriendelijk winkelpersoneel. Ook dit is echt een aanrader!

Adres
Van der Spek
Bredeweg 114-116
2761 KB Zevenhuizen Z-H

Foto’s van Tuincentrum van der Spek

Zelfs de kinderen kunnen zich hier prima vermaken.

Ken jij ook een leuke winkel die aandacht verdiend? Tips zijn welkom info@woonstijladvies.nl

Vind meer wooninspiratie op de blog.

Ben je opzoek naar een leuke kamerplant voor jouw woonstijl? Lees de blog van gisteren.

Shoptip Tuin Tuincentrum Inspiratie Accessoires Aankleden Kamerplanten

Andere interessante blogs voor jou