Shoptip herfstdecoraties

Ben je geïnspireerd door de kleuren van het Moodboard van gisteren? En wil je graag op een eenvoudige manier de herfstkleuren in huis halen. In deze blog een shoptip voor herfstdecoraties.

Herfstdecoraties.

Woontrends van 2018

Al jaren staat de Xenos wat betreft herfstdecoraties op nummer 1. Bij binnenkomst heb je meteen de warmte van dit heerlijke seizoen te pakken. En speciaal dit jaar met een knipoog naar de woontrends van 2018. De woontrends van dit jaar zijn onder andere Jungle, Avontuurlijk en Zwart-wit-hout. Hout en de kleur groen spelen een belangrijke rol in deze woontrends. Ook dierlijke prints en motieven passen hier uitstekend bij. Dit zie je ook terug in de winkel.

Dierlijke invloeden voor een avontuurlijke herfst.

Hout en groen. De basis van de herfstdecoraties van 2018.

Romantisch en Stijlvol in de herfst.

Kleine decoratie voor de salontafel

Uiteraard haal je als interieurstylist het seizoen in huis. Dit keer was het een kleine decoratie. Herfst is een seizoen waarbij in ons huis de kaarsen weer op tafel komen. Bij Xenos kocht ik deze kaarsen en houten blaadjes. Het plateau had ik al. Alleen even opletten dat het touwtje geen vlam vat als de kaarsen bijna opgebrand zijn. Anders wordt het een hele hete herfst ;).

Kleine salontafel decoratie.

Fijne herfst allemaal!

Bekijk het Moodboard met de herfstkleuren.
Lees meer over de najaartrend van 2018.
Of vind andere wooninspiratie op de blog.

Herfst Decoratie Shoptip Accessoires

Andere interessante blogs voor jou