Stijlstudio Basic Ibiza

Graag laat ik je kennis maken met de eerste stijlstudio van Woonstijladvies! Een stijlkamer die ik elke keer omtover in een andere woonstijl. Andere kleuren, materialen en woonaccessoires. Puur ter inspiratie voor jou! Als de stijl je aanspreekt kun je de items uit de stijlstudio overnemen in jouw eigen interieur. Ook probeer ik elke keer nieuwe kleuren uit. De kleurnummers vind je in de blog. Voor de eerste stijlstudio heb ik een populaire woonstijl van dit moment gekozen, Ibiza. Uitgevoerd op een natuurlijke en basic manier. Basic in de zin van kleurgebruik. Wat betreft materialen kun je naar hartenlust combineren.

Hier vind je een overzicht van de Stijlstudio’s die tot nu toe aan bod zijn gekozen. In de loop van de tijd zullen hier meer stijlen aan toegevoegd worden.

Stijlstudio Basic Ibiza.

Basic Ibiza

Deze woonstijl kenmerkt zich door de lichte en natuurlijke kleuren. Door de matte afwerking en soms rauwe uitstraling past het uitstekend bij de Ibiza stijl. Vooral de kleur op de achterwand is een echte kleur voor de Ibiza stijl. Deze kleur is licht, warm en heeft een matte licht grijze uitstraling. De lichte kleur met gele ondertoon op de zijwanden en het blok refereert naar het zonnige klimaat op Ibiza. Een kleur waar je direct vrolijk van wordt.

Details van de stijlstudio Basic Ibiza.

Materialen

Omdat de kleuren rustig en licht zijn, mogen de materialen meer spreken. Daarbij speelt textuur een belangrijke rol. Accessoires met macramé, zoals het kussen en het kleedje zijn een goede optie. Ook de gordijnen, vazen en de bloempot geven een ruwe en matte uitstraling.

Details van de stijlstudio Basic Ibiza.

Natuurlijke invloeden mogen niet ontbreken bij deze stijl. Door de toevoeging van schelpen, veren, gras en hout creëer je een natuurlijk en harmonieus effect.
Ook de vloer geeft een rustige uitstraling, met zowel warme als koele tinten. Een ideale vloer om te combineren met allerlei kleuren.

Details van de stijlstudio Basic Ibiza.

Waar te koop

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • Kies voor lichte en warme kleuren voor de basis. Daarbij mag een zandkleur niet ontbreken. Vermijd te veel grijze tinten. Kies echt voor warmte om te voorkomen dat het te steriel wordt.
  • Ook voor de gordijnen kies je voor lichte en warme kleuren.
  • Natuurlijke materialen zijn onmisbaar bij deze stijl. Laat ze terug komen in de woonaccessoires en aankleding.
  • Zolang de kleuren licht zijn, is het vrij lastig te overdrijven met de aankleding. Maak voor jezelf een kleurenkaart met de basiskleuren van het interieur. Blijf met de woonaccessoires binnen deze kleuren en je zit altijd goed.

Spreekt deze stijl je aan? Lees meer over de Ibiza stijl. Misschien vind je de Wit-wonen stijl ook leuk.

Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Wil je jouw kleuren of producten in de volgende stijlstudio? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Hier vind je een overzicht van alle stijlstudio’s.

Stijlstudio Wit wonen Ibiza Natuurlijk Wooninspiratie Budget

Andere interessante blogs voor jou