Stijlstudio Jungle

Na de Basic Jungle van gisteren vandaag een echte Jungle in de stijlstudio. Een stijl die ik ook Bird Jungle zou kunnen noemen, omdat er verschillende vogels te zien zijn. Het grote verschil met de vorige stijlstudio is de toevoeging van extra kleuren en prints. Naast de groene kleur in de basis, zien we hier ook gele en rode kleuren. In deze blog vertel ik meer over deze stijl en hoe je die zelf zou kunnen creëren. En uiteraard staan de verkoopadressen en details van de stijlstudio vermeldt verderop in deze blog.

Stijlstudio Jungle.

Jungle

Zoals ik al aangaf in de intro, een hysterische jungle met meer kleuren. Maar eigenlijk valt het wel mee toch? Ook in deze stijlstudio zijn meerdere kleuren groen gebruikt. De donkere groene kleur op de achterwand als basis, de andere kleuren groen komen terug in de aankleding en planten. Links vooraan ligt een stukje behang met palmen, ook echt een aanrader voor deze stijl. Daarnaast dus veel geel. Zowel een felle gele kleur als een warme okergele kleur in het kussen en de kaars. Het behang in de lijst met de vogels is een kleurrijke eyecatcher voor deze stijlstudio. In de stijlstudio is het behang toegepast als wanddecoratie in een lijst, maar dit zou dus ook op een hele muur of een stukje muur kunnen. Of gewoon drie banen behang naast elkaar.

Stijlstudio Jungle.

Materialen

Een Jungle stijl vraagt om natuurlijke materialen, zoals hout, leer en stof. Om te voorkomen dat je in de meubelen een overdaad aan hout krijgt, zou je ook kunnen denken aan gekleurde houten meubelen. Bijvoorbeeld een houten kast in een groene of gele kleur. Op deze manier werk je toch met natuurlijke materialen, zonder alleen maar naturel houten meubelen te hebben. Op de onderstaande afbeelding voorbeelden van bijpassende meubelen.

Meubel en aankleding suggestie bij de stijlstudio Jungle. (Meubelen te koop bij Zen-lifestyle)

Stijlstudio Jungle.

Deze Jungle is er één met verschillende vogels. Er staan zelfs vogels tussen de palmen op het gordijn. Dieren zijn onmisbaar is een echte Jungle stijl. In de Jungle leven behoorlijk wat dieren, dus keus genoeg. Enkele voorbeelden: panters, apen, vlinders en insecten. Naast afbeeldingen van dieren, kleed je dit interieur aan met planten. Veel planten! Daarbij zijn palmen onmisbaar. Kies voor een aantal grote exemplaren. Eventueel kun je daar wat kleinere planten en hangplanten aan toe voegen.

Details van de stijlstudio Jungle.

Waar te koop

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • Kies voor een donkere groene kleur in de basis. Dit kan de kleur zijn van de stijlstudio, maar mag ook meer een echte woud kleur zijn. Liever behang? Dat kan ook. Kies een behang met veel groen, zoals palmen of juist een hysterisch behang met veel kleuren en dieren. Wat je keus ook is, laat jouw voorkeur leiden. Vervolgens laat je de kleuren van het behang terug komen in de rest van het interieur en de aankleding.
  • Een Jungle vraagt om frisse en uitgesproken kleuren. Naast de kleur groen, kun je werken met de kleuren: geel, roze, oranje, rood en paars. Kies sowieso voor frisse tinten en een warme ondertoon.
  • Meestal wordt er gekozen voor één muur met een uitgesproken kleur of behang en krijgen de overige wanden een lichtere kleur. Kies dan voor een pasteltint (groen, bruin, oranje, roze of geel). Als je kiest voor een combinatie met witte muren, dan maak je de stijl moderner.

Spreekt deze stijl je aan? Lees meer over de Jungle, Kleurrijke en de Natuurlijke woonstijlen. Of bekijk de iets rustigere Jungle variant.

Bekijk alle Stijlstudio’s op deze pagina.

Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Stijlstudio Jungle Groen Woonstijlen Interieuradvies

Andere interessante blogs voor jou