Stijlstudio Natural Glow

De stijlstudio is nog steeds in zomerse sferen. Uiteraard gaat daar binnenkort verandering in komen. Terwijl we massaal nog van de zomer genieten, bereid ik me alvast voor op de interieurtrends van het najaar. En binnenkort dus ook meer najaarsstijlen in de stijlstudio. Maar vandaag nog even niet. Met deze stijlstudio gaan we nazomeren met een Natural Glow.

Niet jouw smaak? Bekijk hier de andere stijlstudio’s.

Stijlstudio Natural Glow.

Natural

De basis van de stijlstudio is nog exact hetzelfde als de vorige keer. De kleuren op de wanden zijn ongewijzigd. Deze lichte en natuurlijke kleuren hebben een warme en aangename uitstraling. de achterwand heeft zelfs een Nude oftewel huidskleur. Na de zomer hoort daar natuurlijk een zomerse gloed of Glow bij. Deze glow wordt vertolkt door de goud- en bronskleur details in de stijlstudio.

Natuurlijke en Nude kleuren voor een warme nazomer.

Glow

Goud, Brons en Messing kleuren zien we momenteel veel terug bij de woonaccessoires en details van meubelen. Veelal worden deze kleuren gecombineerd met donkere kleuren zoals zwart. Dit geeft een stoer en stijlvol effect. Combineer je deze goudkleurige details met lichte en warme kleuren, dan ontstaat een veel zachter gevoel. Nog steeds stijlvol en daarnaast warm en aangenaam. Mijn tip: combineer goud met licht roze en perzikroze!

Goud- en bronskleurige details zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Fotolijst met print

Wie het afgelopen jaar heeft gegoogled op “wanddecoraties” is ongetwijfeld terecht gekomen bij de zwarte fotolijst met print. Deze wissellijsten zijn ontzettend populair. In de lijst in de stijlstudio zit een hele bijzondere print. Het is een print van Katie Scott. Katie Scott is een illustrator en maakt prachtige tekeningen met de hand. Stuk voor stuk pareltjes als je het mij vraagt.

Zwarte lijst met print van Katie Scott.

Waar te koop?

Tips voor een Natural Glow stijl bij jouw thuis

  • Zorg voor een lichte en warme basis. Nude kleuren mogen niet ontbreken.
  • Combineer met goud- en bronskleurige woonaccessoires. Messing en koper zijn ook aan te raden. Zorg voor een paar leuke eyecatchers. Voorkom chaos en onrust door keuzes te maken.
  • Een goudkleurige muur is leuk, maar zal waarschijnlijk minder goed uitpakken dan je in gedachten had. Toch graag een goudkleur op de muur? Ga op zoek naar een mooi behang dat aan jouw wensen voldoet. Behang zal je in dit geval minder teleurstellen dan een goudkleurige muurverf.

De basis van deze Stijlstudio is hetzelfde als de basis van de Summer Nude, de Kleurrijke zomer stijl en Zomers stoer wonen. Je vindt deze stijlen op het overzicht van alle stijlen van de Stijlstudio.

Graag persoonlijk interieuradvies voor jouw droominterieur? Klik hier voor de mogelijkheden.
Of vind meer wooninspiratie en trends op de blog.

Stijlstudio Goud Zomer Woonstijlen

Andere interessante blogs voor jou