Stijlstudio Natuurlijk Koraal

De huidige kleurentrends liggen nogal uiteen. Een duidelijke overeenkomst tussen de meeste trends is: Kleurrijk. Zo ook de nieuwe kleur van de Stijlstudio. Deze pittige koraal roze kleur, genaamd Midden Rabarber (van Flexa), is niet te missen. Het is een prachtige warme en toch natuurlijke kleur. Het is een combinatie van de trendy nude Ibiza kleuren, warme aardetinten, met het zoete kleurtje van de flamingo. Ik heb drie varianten gemaakt met deze kleuren. In de blog van vandaag een combinatie met natuurlijke groene kleuren en lichte zandtinten.

Stijlstudio Natuurlijk Koraal.

Natuurlijk Koraal

Deze stijl kenmerkt zich door de lichte en natuurlijke kleuren, gecombineerd met het pittige koraal kleurtje. Sowieso allemaal warme tinten, want deze warme kleur combineert het beste met andere warme kleuren. Zwart zou eventueel ook kunnen, maar grijs en blauw zijn geen aanraders. Door de toevoeging van de frisse groene kleuren van de planten, ontstaat een sprekende kleurencombinatie. Lekker fris en kleurrijk.

Stijlstudio Natuurlijk Koraal.

Materialen

Kleuren zijn in deze stijlstudio belangrijker dan de materialen, toch is er aandacht besteedt aan de materialen. De lichte en natuurlijke woondecoraties hebben veelal unikleuren, maar bezitten wel een patroon of reliëf. Bekijk de structuur van de wandhanger en de schaal. Of het patroon op het macramé kleed. Juist deze lichte kleuren vragen om patronen, structuur en reliëf. Anders zou het modern, vlak of zelfs steriel worden. En we willen warmte!

Details van de stijlstudio Natuurlijk Koraal.

Frisse groene planten mogen niet ontbreken. Of mooie snijbloemen. Dit kan een bosje met dezelfde bloemen zijn, zoals de hyacinten op de afbeelding. Echter zou een kleurrijke bos in deze stijl ook niet misstaan.

Details van de stijlstudio Natuurlijk Koraal.

Waar te koop

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • De kleur “Midden Rabarber” is lekker pittig. Dit kan voor een gehele muur te overweldigend zijn. Kies in dat geval voor een kleurvlak of een korte muur.
  • Combineer met andere warme muurkleuren. In deze stijlstudio heb ik gekozen voor een zachte roze kleur en de warme paarse kleur die we eerder in de stijlstudio zagen.
  • Planten mogen niet ontbreken. Kies een leuke pot met structuur of patroon. Of wellicht een plant met roze bloemen.

Spreekt deze stijl je aan? Lees meer over de Kleurrijke of Natuurlijke woonstijlen. Of bekijk alle Stijlstudio’s op deze pagina.

Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Bekijk de andere twee stijlstudio’s met deze kleur: Peach Ibiza en Sfeervol Koraal.

Stijlstudio Flexa Midden Rabarber Kleuradvies Kleurrijk Woonstijlen

Andere interessante blogs voor jou