Stijlstudio Romantisch Paars

Paars is een Stijlvolle en een Romantische kleur. In de eerste styling van de paarse stijlstudio zagen we een Stijlvolle Paars variant met industriële details. In de styling in deze blog laat ik een Romantische styling zien. De warme ondertoon van deze kleur past uitstekend bij een romantisch interieur. Lees snel verder voor de styling tips!

Stijlstudio Romantisch Paars.

Romantisch Paars

De Romantische woonstijl kenmerkt zich door warme kleuren, vooral pasteltinten zijn favoriet. In deze stijlstudio kun je zien dat je met contrasten een mooie combinatie maakt tussen sprekend, stoer en romantiek. Een romantisch interieur hoeft zeker niet altijd tuttig of lief te zijn. Bij deze styling denk je eerder aan passie. Om te voorkomen dat het donker wordt, combineer je met lichte kleuren en accessoires.

Details van de Stijlstudio Romantisch Paars.

Materialen

Zachte stoffen in lichte kleuren, eventueel met textuur en reliëf om het sprekend te maken. Laat de paarse kleur van de wand in enkele accessoires terugkomen voor meer eenheid. Kies hier voor lichte gordijnen, donkere gordijnen zullen zwaar en log overkomen en dat is zeker niet de bedoeling bij een romantisch interieur. Een andere tip bij een romantisch interieur zijn ronde vormen en soepele lijnen. Vermijd te veel strak en recht!

Details van de Stijlstudio Romantisch Paars.

Bij een romantisch interieur zijn planten en bloemen onmisbaar. Dit kunnen echte planten zijn, maar ook prints van planten en bloemen.

Waar te koop

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • Combineer de paarse donkere kleur met lichte warme kleuren, denk aan licht roze, licht geel of warm wit.
  • Maak bij de lichte kleuren gebruik van reliëf, textuur en print.
  • Bloemen en planten mogen niet ontbreken.
  • Kies voor ronde vormen en zachte lijnen.
  • En als laatste tip: een beetje nostalgie mag zeker niet ontbreken in een romantisch interieur. Zoals de kleine bloempotjes in deze stijlstudio. Dus neem gerust een kijkje bij de kringloopwinkel voor accessoires.

Lees meer over de Romantische woonstijl. Of bekijk de andere stijlstudio met dezelfde paarse kleur.

Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Bekijk ook de andere stijlstudio’s voor meer woonstijlen.

Stijlstudio Paars Romantisch Interieuradvies Wooninspiratie

Andere interessante blogs voor jou