Stijlstudio Sfeervol Blauw

Blauw is de interieurkleur van 2021, althans als je het mij vraagt. De afgelopen jaren werden gedomineerd door de kleur groen. Fantastisch, want dat is absoluut één van mijn favorieten interieurkleuren. Echter is een frisse wind door al die groene kleuren ook wel even lekker. Blauw dus. In deze stijlstudio vind je een hele donkere en warme blauwe kleur. In deze blog vind je een iets stoerdere en lichtere kleur blauw.

Stijlstudio Sfeervol Blauw.

Sfeervol Blauw

In vergelijking met de voorgaande stijlstudio’s is deze vrij minimalistisch. Ik was echt op zoek naar een goede aankleding voor deze stijlstudio, maar ik bleef elke keer hangen op een minimalistische aankleding. Totdat ik tot de conclusie kwam dat dit ook de boodschap is van deze stijlstudio en kleur. Ik wilde graag deze warme blauwe kleur aan je laten zien. Een kleur die verder weinig nodig heeft, als het gaat over de aankleding. Een paar goede planten en je bent eigenlijk al klaar.

Details van de stijlstudio Sfeervol Blauw.

Natuurlijk Warm Blauw

Blauw staat bekend als een koele en kille kleur. Ik kan je vertellen dat deze kleur alles behalve koel of kil is. De uitstraling van de kleur heeft alles te maken met de ondertoon van de kleur. bij deze kleur is dat sowieso een warme ondertoon. En dat zie je duidelijk terug. Daarnaast is blauw een natuurlijke kleur. Zowel de lucht als het water worden in onze ogen weergegeven als blauw. Vandaar dat de meeste mensen een blauwe kleur als rustgevend en aangenaam ervaren. Blauw is absoluut een natuurlijke kleur. Zeker als je deze kleur combineert met groen en kamerplanten.

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • Het toepassen van een blauwe kleur in het interieur valt of staat met de juiste tintkeuze. Vaak wordt er bij blauw gekozen voor een koele of te felle kleur. Kies voor de juiste tint! De kleur in deze stijlstudio is NCS kleur S 7020-B.
  • Een blauwe kleur staat altijd goed in een natuurlijk interieur. Combineer met groen, planten en hout. Ook met kleuren zoals zwart, wit en grijs passen uitstekend bij deze kleur.
  • Tip: Twijfel je of een blauwe muur niet te veel aanwezig is? Kies voor een groot wit/licht object voor de muur, zoals een grote witte wandkast. Dit breekt de blauwe kleur en zorgt toch voor voldoende lichte kleuren.
  • Is deze kleur iets te donker voor je? Dat kan ik goed begrijpen, deze kleur heeft veel intensiteit. Wellicht is de kleur van deze blog wat voor je. Een veel lichtere en eveneens sfeervolle blauwe kleur. Een voorproefje zie je in deze stijlstudio op de kleurenkaart in het midden van de stijlstudio.

Spreekt een blauwe kleur je aan? Misschien vind je deze blauwe kleur ook mooi. Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven. Of bekijk de andere stijlstudio’s.

Wil je jouw kleuren of producten in de volgende stijlstudio? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stijlstudio sfeer Warme kleuren Trendkleuren Kleuradvies

Andere interessante blogs voor jou