Stijlstudio Stijlvol Paars

Paars is wat mij betreft een uitstekende kleur voor de herfst en winter. Als je kiest voor een diepe warme paarse tint, dan haal je sowieso stijl, warmte en romantiek in huis. Op dit moment zit mijn favoriete paarse kleur in de stijlstudio! Een kleur die ik op mijn studentenkamer en mijn eerste appartement gebruikte. In deze stijlstudio laat ik zien hoe je met de industriële woonstijl een stijlvolle sfeer kunt creëren door een warme paarse tint toe te voegen. En wist je dat Paars staat voor passie en een tikkeltje ondeugend!

Stijlstudio Stijlvol Paars.

Stijlvol Paars

Deze stijlstudio is een combinatie van de woonstijlen Industrieel en Stijlvol wonen. De industriële woonstijl kenmerkt zich door de combinatie van contrasten in kleur gebruik (licht en donker) en ruwe en stoere materialen die je in deze stijlstudio vooral terugziet in het tafeltje. Ook de stijlvolle woonstijl maakt vaak gebruik van kleurcontrasten. Bij de lichte kleuren gaat het om warme tinten. Deze kleuren zien we hier terug in de gordijnen, de vloer en het kussentje. En de paarse tint van de stijlstudio is zeker stijlvol te noemen!

Details van de stijlstudio.

Materialen

Bij de combinatie van Industrieel en Stijlvol ontstaat een groot verschil in materialen en afwerking. Het tafeltje is stoer met metalen poten en een ruw houten blad. De stoffen zijn zacht en fijn, dat aansluit bij de Stijlvolle woonstijl. En uiteraard mag een glinstering of glimmend randje in de afwerking of accessoires niet ontbreken om het Stjilvol te maken.

Details van de stijlstudio Stijlvol Paars.

Als we kijken naar de accessoires zien we veel natuurlijke invloeden, zoals planten en stenen. Gecombineerd met goud en glimmend.

Details van de stijlstudio Stijlvol Paars.

Waar te koop

Tips om deze stijl thuis te creëren

  • Combineer donkere kleuren met lichte kleuren. Daarbij is het verstandig warme kleuren te kiezen. De zwarte details zorgen voor het stoere effect.
  • De juiste kleur paars is essentieel. Kies voor een warme kleur die meer naar rood/aubergine neigt, dan naar de blauwe paarse kleuren. Laat je adviseren in de winkel of gebruik direct het kleurnummer van deze stijlstudio: A0.20.20
  • Zorg voor een speelse afwisseling in de materialen. Zacht met ruw en stoer met stijlvol.
  • Stijl het interieur af met natuurlijke accessoires, gecombineerd met glans en goud.

Spreekt deze stijl je aan? Lees meer over de woonstijlen Industrieel en Stijlvol wonen.

Wil je persoonlijk advies bij deze stijl? Of heb je liever een andere stijl? Het kan allemaal. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Wil je jouw kleuren of producten in de volgende stijlstudio? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook de andere Stijlstudio’s!

Stijlstudio Stijlvol wonen Industrieel Paars Wooninspiratie

Andere interessante blogs voor jou