Stijlstudio Summer Nude

De stijlstudio heeft weer een kleur metamorfose gehad. De achterwand heeft een andere kleur gekregen. Een warme nude kleur. Een bruine kleur met een vleugje roze, die doet denken aan een zomerse huidskleur. Vandaar de naam Summer Nude. Gecombineerd met roze kleuren en terracotta ontstaat een zacht ton-sur-ton kleurenschema voor een warm zomers interieur. Je leest er meer over in deze blog.

Liever een andere stijl? Bekijk hier alle stijlstudio’s.

Stijlstudio Summer Nude.

Nude versus Pink

Op het eerste gezicht komt deze stijlstudio roze over. Als je langer kijkt, zul je ontdekken dat het gaat om een Nude oftewel een huidskleur. Gecombineerd met een lichte gele kleurtoon op de zijwanden en het blok, ontstaat een fris zomers interieur. De grijze tinten van de gordijnen en de vloer voorkomen dat het geheel te zoetsappig wordt. Speciale aandacht voor de perzikroze kleur in het midden van de stijlstudio. Het gaat om de kleur Macaron Peach van Flexa. Deze kleur voorkomt dat het interieur saai wordt. Je kunt hem toepassen op één muur of terug laten komen in de accessoires.

Frisse groene planten passen goed bij het kleurenpalet.

Planten

Kamerplanten mogen zeker niet ontbreken in deze stijl. De frisse groene kleuren komen zeer goed uit in deze kleurencombinatie. In deze stijlstudio staan vier planten. De Monstera en de Dieffenbachia springen dankzij de frisse kleur echt uit.

Details van de Stijlstudio Summer Nude.

Avontuurlijke accessoires

Deze stijlstudio heeft een licht avontuurlijk tintje. Dit komt door het kleurenpalet dat refereert aan aardetinten. Bovendien hebben de accessoires een avontuurlijke uitstraling. De wandhanger heeft een afbeelding van een Afrikaanse vrouw. De decoratie onderin heeft een Aziatische stijl. De gordijnen met de palmen en papegaaien komt tropisch over.

Avontuurlijke decoraties maken de stijl persoonlijk.

Waar te koop

Tips voor de Summer Nude stijl

  • Kies voor aardetinten met een licht roze ondertoon. Combineer deze met warmwitte en grijze kleuren. Kies voor één opvallende perzikroze kleur als accent.
  • Planten zijn onmisbaar bij deze zoete zomerstijl. Kies voor frisse groene kleuren en palmen. Ook planten met bloemen zullen het goed doen in dit interieur.
  • Deze stijl leent zich uitstekend voor souvenirs met een avontuurlijk tintje. Denk aan woonaccessoires uit Afrika of Azië.

De basis van deze Stijlstudio is hetzelfde als de basis van de Kleurrijke zomer en Zomers Stoer Wonen. Je vindt deze stijlen op het overzicht van alle stijlen van de Stijlstudio.

Bekijk hier alle woonstijlen.
Graag persoonlijk interieuradvies voor jouw droominterieur? Klik hier voor de mogelijkheden.
Of vind meer wooninspiratie en trends op de blog.

Stijlstudio Zomer Roze Woonstijlen

Andere interessante blogs voor jou