Tropische sferen voor 14 euro

Onder het motto “Een leuk interieur hoeft niet duur te zijn”, wil ik jullie graag deze blog voorleggen. Bij de Action kocht ik deze accessoires voor nog geen 14 euro. De woorden die deze dag in mijn hoofd zaten “Zomer en Tropisch” (Hoe kan het ook anders met deze temperaturen ;).

Op de foto’s zie je een katoenen Macrame mat in lichte kleuren. De lichte kleur van de mat komt terug in de schelpvormige kaarshouder. De grote items in dit geheel zijn de lichtbox en de grasbundel. De lichtbox kennen we inmiddels. In plaats van letters heeft deze lichtbox gekleurde verwisselbare platen. En dat is net even anders, dan we gewend zijn. Er zitten drie sets platen bij, met tropische thema’s. Ik heb hier gekozen voor de papegaaien. Bij een zomers thema kunnen bloemen natuurlijk niet ontbreken. Deze komen terug op de vaas en in de kunstbloemcorsage.

En als ik nog eens goed naar dit tafereel kijk, kan ik maar één ding denken: “Ik ben Vaiana!”

Doe hier meer inspiratie op!

Prijzen
Macrame Mat (35x47 cm): 1,98
Grasplant met touw (60 cm hoog): 4,99
Lichtbord met verwisselbare print (20x22 cm): 3,98
Bloemencorsages (4 stuks): 0,95
Vaas met tropische print (20x10 cm): 0,98
Schelpvorm met kaars (11 cm): 0,99
Totaal: 13,97 euro

Inspiratie Shopblog Accessoires Zomer Tropisch Action

Andere interessante blogs voor jou