Unieke metalen wanddecoratie

Één van de laatste nieuwe wanddecoratietrends is de metalen wanddecoratie. Aangezien de woonwinkels er inmiddels vol mee liggen, is het tijd om een blog te wijden aan deze unieke wanddecoratie. Een mening is al snel gevormd over deze metalen wanddecoratie. You hate it or you love it. Echter is dit niet helemaal terecht. Aangezien deze wanddecoratie op veel verschillende manieren en kleuren uitvoerbaar is, past deze trend in vrijwel ieder interieur.

3D wanddecoratie

Een metalen wanddecoratie is opgebouwd uit een basisframe, met daarop verschillende metalen schildjes. De mogelijkheden in kleuren, vormen en structuur van de metalen schildjes zijn eindeloos. Door de structuur en het materiaal van deze decoratievorm, wordt wanddecoratie driedimensionaal. Deze wanddecoratie komt dus verder van de muur en geeft meer diepte aan de ruimte.

Metalen wanddecoratie, een unieke 3D aankleding. (Betaalbarekunst.nl)

Woonstijlen

In eerste instantie zou je verwachten dat deze decoratievorm vooral goed tot zijn recht komt in een moderne woonstijl. Dit hoeft niet het geval te zijn. Door het juiste gebruik van kleur en structuur, past deze wanddecoratie in iedere woonstijl. Bekijk de onderstaande afbeeldingen als voorbeeld.

Een Stijlvolle woonstijl of in een Zwart-witte woonstijl, het kan allemaal. (Betaalbarekunst.nl)

Links: de Avontuurlijke kleuren; rechts: Moderne kleuren en stijl. (Betaalbarekunst.nl)

Ophangtips

  • Deze wanddecoratie is zo uniek, dat je deze beter alleen aan de muur hangt. Dus combineer dit niet met fotolijsten of schilderijen direct naast elkaar.
  • Hang dit kunstwerk op een opvallende plek in de woonkamer (boven de bank) of in de slaapkamer (boven het hoofdeinde). Deze decoraties zijn te uniek en aanwezig om in een verloren hoekje te hangen.

Waar te koop?

Je koopt jouw unieke metalen wanddecoratie online bij Betaalbarekunst.nl, of gewoon in de winkel zoals bij Woonexpress.

Metalen wanddecoraties bij Woonexpress.

Lees meer over interieurtrends of wanddecoraties op de blog.

Ben jij toe aan een nieuw interieur en wil je graag hulp van een stylist? Bekijk de tarieven.

Wanddecoratie Metaal Woonstijlen Inspiratie Aankleden Accessoires

Andere interessante blogs voor jou