Winterkleuren 2018/2019

De herfst is nog maar net begonnen en we zijn al met het volgende seizoen bezig. Vorige week mocht ik de prachtige kleurstalen van het Rotterdamse verfmerk Fairf ontvangen. Geen poeder- of pastelkleuren, gewoon mooie intense kleuren. Van al die prachtige kleuren word je als interieurstylist natuurlijk mega enthousiast. Dus bij deze alvast de kleuren voor de winter!

Kleurstalen van Fairf.

De winterkleuren van 2018/2019

Volg je mijn blogs, dan zal het geen verrassing zijn om te lezen dat de trendkleuren deze winter warme kleuren zijn. Eerder schreef ik al over de najaarskleuren. Deze herfst zien we veel warme kleuren rood, roodbruin, oranje, okergeel en donkergroen. Voor de winter laten we de gele en groene kleuren iets meer achterwege en focussen we ons op de kleur rood en kleuren richting roze. Winter kleuren zijn vaak iets intenser. En de combinaties hebben meer contrasten.

Winterkleuren 2018/2019.

Fairf kleuren:

  • Aubergine: Teun
  • Licht roze: Catherina
  • Terracotta: Leonie
  • Oranje: Nina
  • Licht geel: Mare
  • Rood: Damaris

Woonstijlen

Het kleurenpalet hoort bij de woonstijl Avontuurlijk. Maar uiteraard kunnen deze kleuren ook op andere manieren gebruikt worden. Voor bijvoorbeeld de woonstijlen: Stijlvol, Bohemian en Romantisch. Dat deze kleuren de trend van deze winter worden kan je bijna niet ontgaan zijn. De folders staan er vol mee. En ieder merk en iedere winkel geeft zijn eigen naam aan deze woontrend. Geen probleem, want van dit kleurenpalet word je sowieso vrolijk!

Genoeg inspiratie en shopadressen voor deze winterkleuren.

Wil je niet wachten op de winter en meteen deze kleuren toepassen? Of liever een persoonlijk kleurenpalet samen laten stellen? Bekijk de mogelijkheden en tarieven.

Lees meer over de herfstkleuren.
Vind meer inspiratie op de blog.
Of bekijk ook eens de doe-het-zelf pagina’s voor gratis interieuradvies?

Winter Kleuradvies Woontrend Fairf

Andere interessante blogs voor jou