Winters Wit Wonen

Witte interieurs zijn nog steeds populair. Veel Nederlandse woonkamers voldoen aan deze witte woontrend. Denk daarbij aan witte muren en een wit plafond. Naast de witte basis zie je ook grijs en houtkleur in dit interieur. Heerlijke zomerse interieurs. Met een kleurrijk boeket is het interieur al snel compleet. Maar wat moet je nou met een wit interieur in de winter? Veelal wordt in de winter gekozen voor donkere en warme kleuren. Echter is wit naast een frisse kleur voor de zomer, ook een geweldige kleur voor de winter. Denk aan sneeuw en ijs. Je past eenvoudig wat accessoires aan, om jouw witte interieur winterklaar te maken.

Wit, de kleur van de winter.

Dit witte interieur kan wel wat sfeer gebruiken.

Combineer met verschillende materialen

De gouden tip voor een sfeervol wit interieur is het combineren van verschillende materialen. Om te voorkomen dat een wit interieur klinisch oogt, zorg je voor materialen met karakter. Kies niet alleen voor hoogglans wit, maar juist wit geschilderd stoer hout, zoals sloophout. Of wit geschilderde bakstenen.

Wit geschilderde bakstenen en wit geschilderd hout.

Voor de aankleding geldt dezelfde regel. Kies voor sprekende materialen en structuren. Zoals een schapenvacht of een hoogpolig tapijt.

Kies voor verschillende materialen en texturen in een witte kleur.

Shoptips

Accessoires voor een winters wit interieur.

  • Witte vacht: Kwantum
  • Hanglamp met veren: Vita
  • Bijzettafel van wit geschilderd steigerhout: Steigerhout bouwtekeningen
  • Vloerkleed Shaggy Glitter wit: Tapijt24
  • Hertenkop Wit: Lil

Bij deze witte bank zijn verschillende texturen te ontdekken.

Kersttrend Frost Delight

Intratuin heeft dit jaar een kersttrend bij een wit wonen interieur, genaamd Frost Delight. Bij deze trend hang je witte en zilverkleurige decoraties in de boom. Ook hier geldt combineren met materialen. Denk aan veren, wit geschilderd hout, stof, plastic en glas. Zolang het wit is, kan het. Leef je uit!

Kersttrend Frost Delight van Intratuin.

Bekijk de andere woonstijlen.
Vind meer kersttrends en wooninspiratie op de blog.

Wit wonen Winter Accessoires Aankleden Materialen Woonstijlen

Andere interessante blogs voor jou