Wooninspiratie bij Hornbach

Vandaag was ik bij de Hornbach voor muurverf. Uiteraard loop ik altijd een rondje door de winkel ter inspiratie. Ik hoor je deken: “Inspiratie opdoen bij de bouwmarkt?” Ja, en dat doet de Hornbach heel leuk.

Sfeerhokje Shimmer & Shine.

Sfeerhokjes bij de Hornbach

Op de behangafdeling bij de Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel, zijn boven de schappen sfeerhokjes gemaakt. Dit zijn kleine rechthoekige hokjes, met een eigen sfeer. In een hokje zijn kleuren, behang, zonwering, kussens en decoraties gebruikt om een bepaalde sfeer te creëren die passen bij de woontrends van dit moment. Ieder hokje heeft zijn eigen sfeer. Bij ieder hokje hoort een kleurenkaart die je gratis mag meenemen. Ideaal dus! Je zoekt een hokje uit dat je leuk vindt en je weet meteen welke kleuren en aankleding je kunt gebruiken om de sfeer te creëren. Gratis inspiratie dus. Zit jouw ideale sfeerhokje er niet bij? Geen probleem, volgend seizoen zijn er weer andere sfeerhokjes.

Gratis kleurenkaarten bij de sfeerhokjes.

Sfeerhokje Warm & Cozy.

Sfeerhokjes herfst/winter 2018/2019

De twee bovenstaande hokjes en de twee onderstaande hokjes zijn sfeerhokjes van deze herfst en komende winter 2018/2019. De stijlen sluiten goed aan bij de woonstijlen: Avontuurlijk, Romantisch, Stijlvol, Industrieel en Klassiek. Wat is jouw favoriet?

Sfeerhokje Cool & Creative.

Sfeerhokje Chic & Modern.

Sfeerhokjes lente/zomer 2018

De onderstaande hokjes waren eerder zichtbaar bij de Hornbach.

Sfeerhokje Pure & Simple.

Sfeerhokje Light & Easy.

Sfeerhokje Smart & Green.

Sfeerhokje of Moodboard

Eigenlijk zijn de sfeerhokjes een 3D moodboarden. Een Moodboard is een verzameling van afbeeldingen die samen een sfeer of stijl weergeven. Een sfeerhokje doet precies hetzelfde in 3D. Bij de Hornbach is het alleen afwachten tot het voor jouw geschikte sfeerhokje voorbij komt. Wil je niet wachten, dan kun je zelf een Moodboard maken of ik kan er één voor je maken. Neem contact op voor de mogelijkheden. Woon je in de regio Rotterdam? Ik kom gratis bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vind meer inspiratie op de blog.
Bekijk de woonstijlen van Woonstijladvies.
Of kijk wat Woonstijladvies allemaal doet en deed voor mensen die je voorgingen.

Kleuren Inspiratie Wooninspiratie Shoptip Hornbach

Andere interessante blogs voor jou