Stijlstudio Zomers Stoer Wonen

Bij een stoere woonstijl denken we vaak aan donkere kleuren en zwart. Echter kunnen we deze stijl ook uitstekend creëren met een lichte en warme zomer basis. Vandaag in de stijlstudio: Stoer Wonen op een zomerse manier. Je leest er meer over in deze blog.

Liever een andere stijl? Bekijk hier alle stijlstudio’s.

Stijlstudio Zomers Stoer Wonen.

Lichte warme basis

Als tegenhanger van de donkere aankleding is een lichte en warme basis gebruikt. De warme kleuren zorgen voor een mooie zachte tegenhanger tegenover deze stoere aankleding. In eerste instantie zou de achterwand niet refereren naar een stoere woonstijl. Toch past deze kleur uitstekend in het geheel. Als deze stijlstudio een witte achtergrond zou hebben, zou het veel harder en strakker overkomen.

De zwarte en donkergroene kleur zorgen voor een stoer effect.

Stoer wonen

Bij een stoere woonstijl is zwart onmisbaar. Net als een andere donkere kleur. In deze stijlstudio is gekozen voor donkergroen. Ook metaal en robuust hout horen bij een stoer interieur. Dit komt terug in de bijzettafel in de stijlstudio.

De warme achtergrond kleur combineert goed met hout en roze.

Zomer versus Stoer

Bij de zomer denken we aan warme kleuren en zachte materialen. Deze zien we terug in de verschillende accessoires in de stijlstudio. De wandhanger is daar een goed voorbeeld van. De donkergroene kleur is stoer. Het materiaal en de kleur van de veer zorgen juist voor een warme en zachte uitstraling. Deze combinatie zorgt voor balans in de stijlstudio tussen het zomerse tintje met de stoere stijl. Wil je ook zo’n leuke wandhanger in jouw interieur? Je maakt hem gewoon zelf, klik hier.

Een goede combinatie van zwart, roze en zacht.

Waar te koop?

Tips voor een stoere woonstijl met rustige basis

  • Zorg dat de kleuren in de basis een warme ondertoon hebben. Dit is een goede tegenhanger van de zwarte en andere donkere kleuren van de stoere woonstijl.
  • Zwart, metaal, robuust hout en minimaal één andere donkere kleur zijn onmisbaar in een stoere woonstijl.
  • Matte kleuren doen het erg goed bij deze stijl. De groene matte pot voor de grote kamerplant is een goede keus in deze stijlstudio.

De basis van deze Stijlstudio is hetzelfde als de basis van de Summer Nude en de Kleurrijke zomer stijl. Je vindt deze stijlen op het overzicht van alle stijlen van de Stijlstudio.

Bekijk hier de Industriële woonstijl of alle woonstijlen.
Graag persoonlijk interieuradvies voor jouw droominterieur? Klik hier voor de mogelijkheden.
Of vind meer wooninspiratie en trends op de blog.

Stijlstudio Stoer Wonen Woonstijlen Industrieel

Andere interessante blogs voor jou