Mijn persoonlijke voorkeur is bij mijn adviezen als stylist van onder belang. Samen creëren we jouw droominterieur!

Interieurstylist Rotterdam

Mijn naam is Nicole van Boxtel en ik ben de oprichtster en trotse eigenares van Woonstijladvies. Na het afronden van twee HBO opleidingen en elf jaar werkzaam te zijn geweest in de zorg en in het onderwijs, heb ik een overstap gemaakt naar interieurstyling. In 2011 heb ik de opleiding interieurstyling succesvol afgerond en Woonstijladvies opgestart. Inmiddels heb ik al vele mensen kunnen helpen met het creëren van hun ideale interieur. Bekijk een aantal van mijn afgeronde projecten of lees de beoordelingen van klanten die je voor gingen.

Vanaf mijn tienerjaren ben ik al bezig met inrichten en aankleding. Op mijn slaapkamer in het ouderlijk huis stonden glazen conservenpotten gevuld met schelpen die ik zelf op het strand in Zeeland had geraapt, als decoratie. Met geel behang, blauw geschilderd houtwerk (ja, dat was hip in de jaren 90) en een scala aan groene kunstplanten en bloemen, had ik een heuse jungle gecreëerd. Mijn kamer was vol en kleurrijk, maar het totaalplaatje klopte altijd. Ook hielp ik regelmatig mijn moeder met het "omgooien" van het interieur. Meubels en interieur zit mij in het bloed, aangezien mijn vader al jaren werkzaam is in de kantoormeubelen.

Ik groeide op in het centrum van Tilburg. Na 9 verhuizingen vanaf mijn ouderlijk huis naar onze huidige woning, zijn er aardig wat verschillende interieurs gepasseerd. Inmiddels woon ik samen met mijn vriend en onze prachtige kinderen. We hebben ons plekje gevonden in ons droomhuis in Krimpen aan den IJssel.

Als styliste vind ik het belangrijk dat jij je prettig voelt in jouw interieur. Na een lange dag werken hoor je thuis te komen in een aangename sfeer die voldoet aan jouw eisen. Mijn persoonlijke voorkeur is bij mijn adviezen als stylist uiteraard van onder belang. In mijn werk als interieurstylist ga ik samen met jou, een passend droominterieur verwezenlijken. Belangrijke punten daarbij zijn jouw persoonlijke voorkeur, de ruimte, eventueel huidige meubelen en het budget. Voor ieder budget is een prachtig interieur mogelijk. Samen creëren wij jouw droominterieur! Al vanaf 175,- euro geef ik interieuradvies bij jou aan huis. Bekijk de tarieven en mogelijkheden.

Ben je op zoek naar persoonlijk interieuradvies of wil je graag samenwerken? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@woonstijladvies.nl.

“Bedankt voor je advies! Ja, we hebben er heel wat aan! Alles klopt!”

Madia