Klantbeoordelingen


Michelle en Martijn:
Nicole heeft ons heel goed geholpen door het maken van een drietal voorbeelden hoe we ons huis opnieuw kunnen inrichten. Ze neemt de tijd om de wensen te inventariseren, luistert goed en gaat zorgvuldig te werk. Ze komt met uitgebreide adviezen en helpt ook na het definitieve advies met het maken van keuzes. We kunnen haar dan ook zeker aanbevelen!

Ingrid:
Nicole is een leuke, geïnteresseerde adviseuse met kennis van zaken. Super advies ontvangen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, en het advies is compleet met voorbeelden, tekeningen en tips. Erg blij mee.

Evelien:
Mijn ouders zijn kleiner gaan wonen en hadden allemaal nieuwe meubels nodig. Nicole is langs geweest en dit heeft ons veel tijd bespaard. Minder keuze stress, onafhankelijk advies, oog voor budget en ruimte voor de dingen waar je aangehecht bent. Erg leuke idee├źn waar we erg blij mee zijn. Dankjewel!

Brigitte:
Nicole luistert goed naar de wensen en kan haar keuzes dus goed toelichten. Sommige keuzes zijn spannend maar anders verandert er niets. Het fijne zijn de grotere kleurvlakken om ook neer te leggen/zetten om het met verschillende lichtinvallen te bekijken. Het is een compleet advies.

Margriet:
Leuke tips, ik hinkte op veel gedachten, meerdere stijlen. Nicole is er in geslaagd om het bij elkaar te brengen. Een uitgebreid, compleet advies.

Christine:
Nogmaals dank voor het advies. Wij zijn er erg blij mee en zijn al actief aan de slag gegaan met het kopen van meubels (bank, wandmeubel, kast, fauteuil en eethoek zijn gekocht!). Erg leuk allemaal. Wij zijn in elk geval erg blij met het resultaat!*

Carla:
Gisteren advies gekregen over de styling van onze woonkamer. Weten nu welke kant we uit kunnen, zo veel aan gehad.
Nogmaals bedankt Nicole van Boxtel!

Bekijk verschillende projecten met voor- en na foto's.