Overzicht van alle Stijlstudio's

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Stijlstudio's. Iedere woonstijl zal een keer voorbij komen in de Stijlstudio. Klik op de naam boven de afbeelding om meer details te bekijken van deze woonstijl. Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe Stijlstudio's. Er komen iedere keer verschillende stijlen bij. Dus houd deze pagina goed in de gaten!

Voor een overzicht van alle Woonstijlen klik je hier!

Basic Ibiza

Warm Beach

Warm Scandinavisch

Summer Nude

Kleurrijke zomer

Zomers Stoer Wonen

Natural Glow

Stijlvol Paars

Romantisch Paars

Natuurlijk Koraal

Peach Ibiza

Sfeervol Koraal

Basic Jungle

Jungle

Wat is de Stijlstudio?

De Stijlstudio is een stijlkamer van Woonstijladvies. De basis van de Stijlstudio verandert regelmatig. Met deze basis laat ik je verschillende stijlen zien, door middel van planten, aankleding en accessoires. De Stijlstudio is bedacht en gebouwd door de stylist van Woonstijladvies en dient als wooninspiratie voor jou. Spreekt een stijl je aan? Dan kun je direct de kleuren, materialen en aankleding kopiëren uit de Stijlstudio, voor jouw interieur. De beschrijving van de verschillende Stijlstudio's vind je terug op de blog, door op de naam boven de afbeelding van de Stijlstudio te klikken. In de blog vind je uitleg over de stijl, de kleuren en kleurnummers, verkoopadressen van de aankleding en natuurlijk tips van de stylist om deze stijl zelf thuis te creëren. Veel plezier met de Stijlstudio van Woonstijladvies.

Ontbreekt jouw favoriete stijl?

Heb je een verzoek voor een bepaalde stijl in de stijlstudio? Verzoekjes zijn natuurlijk welkom! Je kunt ze e-mailen naar info@woonstijladvies.nl

Bekijk ook de pagina met het overzicht van alle woonstijlen.
Of vind meer wooninspiratie en trends op de blog.

Andere interessante blogs voor jou